Ron van der Zee

Ron van der Zee

leeftijd:57
woonplaats:Amstelveen

Mijn hobbies zijn computers, social media, elektronica, muziek....maak graag radio programma's, tuinieren, fietsen in het Amsterdamse bos, zwemmen en ga ook naar de sportschool. Vriendelijk, spontaan, eerlijk, positief en levensgenieter en hou van humor, gezelligheid en ik ben een echte romanticus. en jij die energieke vrouw die van romantiek of spannende sex houd, dan wil ik je graag eens ontmoeten overdag liefst en wie weet wat er van komt.Leeftijd en of je nou slank bent of mollig dat maakt mij niet zoveel uit. Zoek een sex vriendinnetje want ik ben nog beschikbaar.

ikkie123

ikkie123

leeftijd:60
woonplaats:eindhoven

ik ben pas gescheiden kom veel te kort en misschien kunnen jullie het aanvullen. woon in e'hv tongerle naast de groene long.als je me wilt spreken of zien laat dan wat achter bij

scarface1900

scarface1900

leeftijd:42
woonplaats:Rotterdam

ik zoek gewoon een leuke date maar wie weet kom er wel wat moois uit

Riccardo070

Riccardo070

leeftijd:46
woonplaats:Den Haag

Net vrijgezel en eens aan het kijken hier en daar heb een hoog libido en kan uren met het vrouwelijk lichaam spelen en genieten Denk jij dat je me aankan?

sixtienine

sixtienine

leeftijd:45
woonplaats:lelystad

Spreek maar af. maar wel een beetje in de buurt. Helaas kan ik niet iedereen een berichtje terug terug sturen, daarvoor zijn het er teveel, en daar loop ik op leeg. Maar ieder die mij een bericht stuurd, met een retour bestmming, krijgt van mij altijd een bericht terug. Foto's kan je altijd sturen, hoef je dus niet eerst te vragen... Gewoon sturen.. Net als, kan ik je wat vragen,... Stel gewoon je vraag. Als je me snapt merk ik het wel.. Gr.

Ed41getrouwd

Ed41getrouwd

leeftijd:41
woonplaats:

Ik zoek een minnares om regelmatig te neuken Geef plaatsnaam even door als je real bent

jp246

jp246

leeftijd:51
woonplaats:Assen

Ik zie mezelf niet als een Don Juan maar ik weet wel een vrouw te waarderen. Mocht je interesse hebben dan zie ik je misschien wel binnenkort.

marcel2604

marcel2604

leeftijd:46
woonplaats:Haringhuizenlaan 33 Midwoud

Vertel ik later