Wet-wetwet

Wet-wetwet

leeftijd:38
woonplaats:

Nat ben ik altijd en zo niet kan ik het wel worden. Nu nog de juiste man waarmee ik wil afspreken. Ik ben niet moeilijk maar verwacht wel enig respect.

Katrien60

Katrien60

leeftijd:60
woonplaats:

Al jaren alleenstaand maar dat vind ik prima hoor! Één probleempje: te weinig sex. Dan weet je hierbij waar ik naar op zoek ben. Iemand die voor de rest geen verwachtingen heeft.

alsikdurf

alsikdurf

leeftijd:46
woonplaats:

50enstout

50enstout

leeftijd:50
woonplaats:

Hallo mannen, leuk dat jullie op mijn profiel kijken. Ik ben totaal niet gelukkig in mijn huidige relatie. Daarom heb ik het besluit genomen om eens verder te kijken. Wie weet wat ik hier tegenkom. MIsschien me eigen man wel !! Ach soms moet je een risicootje nemen, ja toch !!

Serieusopzoek

Serieusopzoek

leeftijd:58
woonplaats:Steenbergen

Mannen die hier alleen zijn voor de geile praatjes, sla mij maar over. Ik ben niet van het chatten of het berichten. Ik weet wat ik wil en zal er ook niet omheen draaien. Ben jij net zo serieus en neem je ook geen blad voor je mond, dan wacht ik op jouw berichtje.

benikdaneenMILF

benikdaneenMILF

leeftijd:46
woonplaats:vertel ik later

Nu hoor ik mijn zoon en zijn vriendjes wel vaker iets roepen over een lekkere milf en was toch wel benieuwd wat ze daar nou mee bedoelen. Na een beetje googlen ben ik wel wat wijzer onder anderen een profiel :-) Maar ben ik nou een milf of niet. Moet je dan ook alleenstaand zijn ???

livingmylive

livingmylive

leeftijd:42
woonplaats:

Alleenstaande moeder heeft te lang droog gestaan, wie komt mij een flinke beurt geven???

Ingeborg38

Ingeborg38

leeftijd:40
woonplaats:

Zo moeilijk kan het toch niet zijn om hier iets leuks op te pikken? Eerst maar eens de leukste een berichtje sturen en dan lekker relaxed achter mijn laptop wachten op reacties.