celline

celline

leeftijd:32
woonplaats:kop noord holland

Wij zijn een stel van zij en hij rond de 35 en zoeken een Nederlandse dame tussen de 20 en 40 jaar die met ons een goed ogende Aziatische stel een leuke tijd wil door brengen. Het zou mooi zijn als het iemand is die binnen een straal van ongeveer een klein uurtje bij ons kan zijn. als je Bi bent, Bi gevoelens hebt, zou het ook heel mooi zijn. gewoon heerlijk met twee vrouwen de man helemaal verwennen. aangezien we niet een stel zijn dat direct met jan en alleman in bed duikt en uiterlijk toch ook belangrijk vinden, vragen we na jou eerste reactie wel eerst een foto van je gezicht. Als je onze advertentie dus GOED hebt gelezen en je hebt interesse, stuur dan een berichtje.

jacco&aline

jacco&aline

leeftijd:37
woonplaats:Hoogkarspel

Leuk stel zij Braziliaanse hij Nederlands zoekt een lieve sexy bivrouw voor vriendschap en meer

slaapkop1989

slaapkop1989

leeftijd:26
woonplaats:Zaandam

Voor de heren ik ben niet een stel is wat fout gegaan bij de aanmelding. Ben een alleen staande man die op zoek is naar een vrouw. Voor de dames: ik ben een leuke jonge man die van sporten houd en aantal spannende fantasieën heb. Die ik graag met jullie wil delen. Voor meer info neem contact op reageer alleen op profielen met een foto.

wijzoeken2

wijzoeken2

leeftijd:51
woonplaats:omg Utrecht

Wij zijn een stel van 57 en 52 jaar ben zelf Rubens en 100 % Bi en hij hetero gesteriliseerd willen graag een leuke vrouw ontmoeten voor zowel hem als mij en beidt (lekker trio). Wat wij zoeken is dus een volslank / rubens bi vrouw die regelmatig erotische weekenden of door de weeks gezamenlijk wil doorbrengen. (En een leuke vriendschap wil op bouwen.) Wij houden niet van de meergenoemde extremiteiten. Verder zijn wij ruimdenkend en er is veel mogelijk zolang een ieder maar plezier heeft. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. We zijn benieuwd of er een leuke vrouw is van 35 t/m 70 jaar.

Dhont

Dhont

leeftijd:33
woonplaats:Belgie

Hey allemaal, wij zijn een leuk koppeltje uit belgië! We zijn opzoek naar wat spannends en hopen hier op de juiste plek te zijn... We zijn redelijk "party" ... en voor veel te vinden, Koppeltjes of Dames altijd welkom.. liever geen heren alleen! We horen het wel . !! Grtjs

bollejan

bollejan

leeftijd:46
woonplaats:noord braband

ik ben sinds 2013 gescheiden . en ik ben op zoek naar een vrouw om soms leuke dingen te doen en een lekkere vrij partij en lichaam mellek con takt mee te hebben maar als je het bij onze eerst ontmoeting niet zou willen hoed het niet gelijk op seks uit re draaien als je dat niet wild kan ook eerst een gezellige avond hebben om elkaar verder te leren kennen en wat er dan verder van komt zien we dan wel en hoop dat het niet bij 1 keer zal blijven maar vaker zal gebeuren zonder foto krijgen meschien een reactie terug maar met foto zeker ik zie van een vrouw het gezicht en de borsten dat is waar ik naar kijk dus als je een foto me stuur dan een waar het gezicht en die dorsten te zien zijn . als je echt sex met me wild

de poepkonijntjes

de poepkonijntjes

leeftijd:47
woonplaats:essen

Wij zoeken een slank bi meisje of vrouw van 18 jaar tot 30 jaar om een trio te doen .

wijwillenjou

wijwillenjou

leeftijd:27
woonplaats:Zeeland

Wij zijn op zoek naar een leuke vrouw .die met ons samen wil spelen . Niks moet alles mag . Maar geen rare dingen zoals p en p sex .