rapsac

rapsac

leeftijd:52
woonplaats:wekerom (ede)

Welke leuke, gezellige en g***e jonge(re) vrouw, met kleine cupmaat wil de uitdaging aangaan met jonge 52er...fotografie is mijn hobby......durf jij??? Ow jah, ik ben echt.....TWIJFEL je daar aan, REAGEER DAN vooral NIET!!

ropteno

ropteno

leeftijd:55
woonplaats:leiden e.o.

Ik ben Jaap, ik wil ECHT neuken, niet chatten en drooggeilen. ik woon in Zuid-Holland, en ben op zoek naar een (alleenstaande?) vrouw, voor een op een sex, en die eventueel ook met mij een parenclub wil bezoeken. Wel discretie, mijn vrouw is niet "in" voor dit soort activiteiten, en mag het niet weten, dus thuis onvangen is er niet bij. Dus voor alle duidelijkheid: ik ben NIET SINGLE!

ro77

ro77

leeftijd:41
woonplaats:amerongen

welke leuke dame wil met mij het bed in duiken. als het klikt kunnen we vaker afspraakjes maken je kunt beter een emailadres achterlaten, want ik krijg teveel reacties om snel te kunnen antwoorden

SAVVY

SAVVY

leeftijd:55
woonplaats:Leidschendam

Niet geschoten altijd mis Sorry, ben tijdelijk afwezig !!!!!!!

jannus1000

jannus1000

leeftijd:43
woonplaats:vertel ik later wel

dag lieve dames leuk dat jullie allemaal kijken ik zoek een seriuesse vaste vrouw om samen alles mee te mogen delen met veel lekkere sex en samen leuke dingen doen wie dit aanspreekt hoor ik graag deze dame terug !!!!!!!!

sixtienine

sixtienine

leeftijd:45
woonplaats:lelystad

Spreek maar af. maar wel een beetje in de buurt. Helaas kan ik niet iedereen een berichtje terug terug sturen, daarvoor zijn het er teveel, en daar loop ik op leeg. Maar ieder die mij een bericht stuurd, met een retour bestmming, krijgt van mij altijd een bericht terug. Foto's kan je altijd sturen, hoef je dus niet eerst te vragen... Gewoon sturen.. Net als, kan ik je wat vragen,... Stel gewoon je vraag. Als je me snapt merk ik het wel.. Gr.

frankie40

frankie40

leeftijd:42
woonplaats:haastrecht

hai ik ben frank 42jaar slank zoek een lekkere vrouw die my een lekkere massage wilt geven en als het klikt meer liefst in de buurt

pieterxx

pieterxx

leeftijd:63
woonplaats:mill

Vertel ik later