Samandt

Samandt

leeftijd:38
woonplaats:

Ik weet precies wat ik zoek.... Jij ook??

Milktits

Milktits

leeftijd:43
woonplaats:vertel ik later

Altijd al eens melk willen drinken als een baby?? Ik vind het zo geil als er een man aan mijn tieten zuigt, dan gaan alle remmen los..... En aangezien ik een alleenstaande moeder ben kan je mijn probleem wel begrijpen toch!!

ilse

ilse

leeftijd:31
woonplaats:bergen op zoom

Hoi, om maar gelijk met de deur in huis te vallen ik ben op zoek naar een sex date. Ik ben gek op mijn grote borsten en weet hoe ik mannen daarmee kan verwennen. Het liefst zoek ik een wat onderdanige man ik ben zelf vrij dominant.

Madame21

Madame21

leeftijd:22
woonplaats:vertel ik later

GGrrrrrrrr ik heb zin.... Zin in iets lekkers, zin in iets spannends, zin in iets geils!!!! Zin in .......

nietachterdegeraniums

nietachterdegeraniums

leeftijd:60
woonplaats:Sittard

Daar ben ik nog niet klaar voor. Zeg nou zelf, ik kan toch nog best wel mee voor iemand van 59? Ik ben er in ieder geval klaar voor. Ik ben misschien een vollere oudere vrouw maar ik ga geen elke seksuele uitdaging uit de weg. Het lijk misschien alsof ik je niet aan zou kunnen. Maar geloof me, schijn bedriegd.

53jarigevrouw

53jarigevrouw

leeftijd:53
woonplaats:vertel ik later

wijzoeken2

wijzoeken2

leeftijd:51
woonplaats:omg Utrecht

Wij zijn een stel van 57 en 52 jaar ben zelf Rubens en 100 % Bi en hij hetero gesteriliseerd willen graag een leuke vrouw ontmoeten voor zowel hem als mij en beidt (lekker trio). Wat wij zoeken is dus een volslank / rubens bi vrouw die regelmatig erotische weekenden of door de weeks gezamenlijk wil doorbrengen. (En een leuke vriendschap wil op bouwen.) Wij houden niet van de meergenoemde extremiteiten. Verder zijn wij ruimdenkend en er is veel mogelijk zolang een ieder maar plezier heeft. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. We zijn benieuwd of er een leuke vrouw is van 35 t/m 70 jaar.

Rogerendaan

Rogerendaan

leeftijd:34
woonplaats:Drachten

Wij zijn een stel van 34 en 27 jaar oud en hebben al een hele tijd de fantasie om een keer aan partner ruil te doen. Stuur ons gerust een berichtje. Liefs van ons!