J-hanna

J-hanna

leeftijd:38
woonplaats:

Ik ben een gewillige dame en als jij met me mee wilt doen en me de tijd van mijn leven wilt geven. HEEL GRAAG.

Frozenn

Frozenn

leeftijd:35
woonplaats:minder dan 10 km. afstand

Ik zie nu alleen maar wat ik wil zien.

Burgerlijk

Burgerlijk

leeftijd:38
woonplaats:

En nu is het afgelopen, echt waar, dat burgerlijke goede. Heb het nu echt lang genoeg geprobeerd, en nu gaat het roer om. Ik heb dingen in gedachten die ik echt nog moet doen en ik ga alles uit de kast halen ook. Geen schaamte of twijfel, nee gewoon doen. En het begint nu, straks lekker zonder string en bh boodschappen doen, hihi ik zie al die burgerlijke koppen al.

de poepkonijntjes

de poepkonijntjes

leeftijd:47
woonplaats:essen

Wij zoeken een slank bi meisje of vrouw van 18 jaar tot 30 jaar om een trio te doen .

benikdaneenMILF

benikdaneenMILF

leeftijd:46
woonplaats:vertel ik later

Nu hoor ik mijn zoon en zijn vriendjes wel vaker iets roepen over een lekkere milf en was toch wel benieuwd wat ze daar nou mee bedoelen. Na een beetje googlen ben ik wel wat wijzer onder anderen een profiel :-) Maar ben ik nou een milf of niet. Moet je dan ook alleenstaand zijn ???

Katrien60

Katrien60

leeftijd:60
woonplaats:

Al jaren alleenstaand maar dat vind ik prima hoor! Één probleempje: te weinig sex. Dan weet je hierbij waar ik naar op zoek ben. Iemand die voor de rest geen verwachtingen heeft.

50enstout

50enstout

leeftijd:50
woonplaats:

Hallo mannen, leuk dat jullie op mijn profiel kijken. Ik ben totaal niet gelukkig in mijn huidige relatie. Daarom heb ik het besluit genomen om eens verder te kijken. Wie weet wat ik hier tegenkom. MIsschien me eigen man wel !! Ach soms moet je een risicootje nemen, ja toch !!

livingmylife

livingmylife

leeftijd:44
woonplaats:Nieuwegein

ik ga hier niet veel op het profiel zetten. Het enige wat ik wil is een leuke man die zin heeft in een geil en spannend avontuurtje. Als je meer wilt weten dan hoor ik je wel