zzzuuuccchhhttt

zzzuuuccchhhttt

leeftijd:31
woonplaats:Bree

Het lijkt wel of alles en iedereen om me heen de sterren van de hemel af vrijen, het dak eraf blazen en de aarde laten trillen. Waarom ik niet dan:-(

wel_of_niet

wel_of_niet

leeftijd:23
woonplaats:

Nu zet ik wel heel enthousiast mijn profiel online, maar weet eigenlijk niet zeker wat ik moet verwachten. Het idée was om leuke mannen te ontmoeten, maar ik ben niet alleen uit op seks. Zouden er hier ook mannen zitten die meer te bieden hebben?

tinteldoosje

tinteldoosje

leeftijd:18
woonplaats:

ben een beetje erg nieuwsgierig;-) en ik hoop dat er ECHT leuke jongens zijn.

Pamela

Pamela

leeftijd:33
woonplaats:vertel ik later

Als jij enthousiast 'JA' roept bij 5 of meer van deze woorden, dan verwacht ik een berichtje van jou. Impulsieve, zelfstandig, ondernemend, parenclub, passie, verandering, massage, reizen, kamasutra, lingerie, films, voorspel, spelletjes, wijn, blinddoek, kaarsen.

alsikdurf

alsikdurf

leeftijd:46
woonplaats:

rijsttafel

rijsttafel

leeftijd:47
woonplaats:Leuven

ik weet dat ik lekker kan koken en volgens mijn ex-partners ben ik ook niet slecht in dat andere. Wat ik heel fijn is om voor mensen te zorgen, thuis te laten voelen, lekker voor ze te koken. Dat zal denk ik wel indisch zijn. Ondertussen heb ik hier wel zat aanloop maar niet iemand waarmee ik meer kan doen dan alleen eten. Misschien mag ik je een keer uitnodigen? Ik zou wel eens wat anders willen doen op die tafel!

paradijsvogeltje

paradijsvogeltje

leeftijd:21
woonplaats:Mol

een kusje voor de leukste en gekste Belgische jongen maar moet je je wel eerst ff melden hihihihi x Mellanie

Narine

Narine

leeftijd:43
woonplaats:vertel ik later