magikook

magikook

leeftijd:65
woonplaats:Geleen

Ik ben niet te oud hiervoor? Maakt het niet uit hoe je er uitziet? Mag je hier alles vragen en zeggen wat je wilt? Dan wil ik ook wel eens een kansje wagen! Ik zal altijd reageren, vind ik sowieso dat dat hoort als iemand interesse toont, als er al iemand interesse toont. Ik ben in ieder geval geinteresseerd voor elk respectvol en leuk voorstel. Wees niet bang, ik bijt niet! Of je moet dat willen natuurlijk hahahaha. Groetjes Corrie.

Jeanne

Jeanne

leeftijd:62
woonplaats:

pieterxx

pieterxx

leeftijd:63
woonplaats:mill

Vertel ik later

eachpussylover

eachpussylover

leeftijd:70
woonplaats:Zevenbergen

Wil graag genieten van vrouwen die intens kunnen genieten van sex.En die gelukkig zijn met een "handige"jongen.

kusjevanmij

kusjevanmij

leeftijd:65
woonplaats:Nijmegen

Mijn dochter heeft me gewezen op deze site. Ze zij: mam, het wordt tijd dat je weer gaat stralen. En eerlijk gezegt heeft ze gelijk. Ik ben al enige tijd alleen, mijn kinderen zijn inmiddels uitgevlogen, de hond is net overleden dus daar zit je dan. Inmiddels heb ik ook zo'n smartfoon dus blijf zeker niet achter hoor. Nu nog leuke man erbij en ik kan aan mijn tweede jeugd beginnen. Lieve heren, laat mij niet langer wachten en stuur mij een berichtje. Ik antwoord altijd. Maakt mij niet uit hoe je eruit zien, van binnen zijn we allemaal hetzelfde, kusjes van Riet

GezelligeTante

GezelligeTante

leeftijd:61
woonplaats:vertel ik later

Gezellige tante, dat staat eigenlijk wel bij mij. Ik ben bourgondisch ingesteld, iedereen is altijd welkom bij mij thuis. Ik hou van gezellige drukte, hapje drankje, enz. Wat ik hier zoek is een gezellige, vriendelijke man, die wel zijn mannetje staat. Het hoeft nou niet zo zeer zo'n gevoelige man te zijn. Gewoon jezelf, eigenlijk een echte man. Hygiene is uiteraard wel gevraagd. Onder het genot van een drankje en een hapje ben ik nog wel eens benieuwd waar onze date op uit zou kunnen lopen. groetjes, Ria

nogniettelaat

nogniettelaat

leeftijd:62
woonplaats:vertel ik later

Hallo, Laatst een oude vriendin tegengekomen waar we nog wel eens wilde avontuurtjes mee hebben gehad. Die vroeg me of ik nog steeds actief ben op dat gebied. Het was even slikken maar nadat ik gescheiden ben heb ik eigenlijk niets geks meer gedaan. Dat maakte gelijk weer iets in me los, een heftig verlangen naar avontuur, ik dacht dat het wel een beetje over was na een bepaalde leeftijd, maar volgens mijn vriendin begint pas. Weet niet zo goed waar ik moet beginnen, eerst eens kijken of er nog animo is voor een oudere dame. Ik zoek dus een leuke verzorgde man die samen met mij op avontuur wil gaan.

levensgenietster

levensgenietster

leeftijd:67
woonplaats:Venlo

Goedendag, ik zoek een fijne man om samen te genieten van de leuke dingen in het leven. Ik ga graag op stap maar thuis kan ik me ook prima vermaken. Ik hou alleen niet van stil zitten dus de man die ik zoek moet het liefst ondernemend zijn.