Olga-is-G

Olga-is-G

leeftijd:54
woonplaats:vertel ik later

Ik lijk wel gek ook. Het is nu denk ik 2 jaar geleden dat ik voor het laatst heb geslapen met een man. Maar loop al weer een aantal weken met de geilste gevoelens rond. Ik wou er eerst niet aan toegeven, maar ik lijk eigenlijk wel gek. Waarom niet, omdat ik 54 ben ? Dat mag toch geen excuus zijn, ben jij het met me eens dan hoop ik snel iets van je te horen. Groetjes Olga

Ettenna

Ettenna

leeftijd:51
woonplaats:vertel ik later

Eerlijk en oprecht zoekende naar een spannende man; ik heb wat te vieren ;)

Anna_Kl

Anna_Kl

leeftijd:56
woonplaats:

Ik heb een hete poes, die graag genomen wil worden.. Zijn er mannen die mij kunnen verzadigen. Ik ben nogal veeleisend dus als je het aandurft heel graag.

Minthy

Minthy

leeftijd:58
woonplaats:

Ik ben een rijpe alleenstaande dame van 58 jaar. Broertje dood aan achter de geraniums zitten, maar zie me zelf niet meer een disco bezoeken. Zoek een leuke vent voor erotische ontmoetingen. Ik hou niet van extreme fratsen. Ben ook een voorstander van safe, tenzij we een vaste erotische vriendschap krijgen.

Serieusopzoek

Serieusopzoek

leeftijd:58
woonplaats:Steenbergen

Mannen die hier alleen zijn voor de geile praatjes, sla mij maar over. Ik ben niet van het chatten of het berichten. Ik weet wat ik wil en zal er ook niet omheen draaien. Ben jij net zo serieus en neem je ook geen blad voor je mond, dan wacht ik op jouw berichtje.

Katrien60

Katrien60

leeftijd:60
woonplaats:

Al jaren alleenstaand maar dat vind ik prima hoor! Één probleempje: te weinig sex. Dan weet je hierbij waar ik naar op zoek ben. Iemand die voor de rest geen verwachtingen heeft.

nietachterdegeraniums

nietachterdegeraniums

leeftijd:60
woonplaats:Sittard

Daar ben ik nog niet klaar voor. Zeg nou zelf, ik kan toch nog best wel mee voor iemand van 59? Ik ben er in ieder geval klaar voor. Ik ben misschien een vollere oudere vrouw maar ik ga geen elke seksuele uitdaging uit de weg. Het lijk misschien alsof ik je niet aan zou kunnen. Maar geloof me, schijn bedriegd.

 lunkua

lunkua

leeftijd:55
woonplaats:Zevenaar

Dag leuke mannen, ik ben een gezellige vrouw en toch al jaren alleen. Ik ben het zat om alleen te zijn dus ik zoek via deze site een lieve man, waar ik iets mee op kan bouwen. Wel serieus graag.